Ontdek L'OR PROMESSO

L'OR is een koffie merk ontstaan in 1992 in Frankrijk vanuit de ambitie om de beste koffie ter wereld aan onze klanten te kunnen bieden. Ontdek en ervaar de L'OR gouden koffie standaard.

Ontdek de

L'OR PROMESSO koffie oplossingen

Ultieme smaak

De gouden standaard

Verleid uzelf tot puur koffieplezier en geniet van de ultieme ongekende smaak dankzij de beste premiumkwaliteit espressokoffie. Uit blinde smaaktesten blijkt dat L'OR PROMESSO premium espresso en lungo koffie biedt die hoog scoren op aantrekkelijkheid, smaak, nasmaak en kwaliteit.

De blend met ultieme smaak

L'OR PROMESSO CLASSIQUE blend is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde 100% Arabica-bonen.

  • Medium tot donker gebrande blend
  • Rijke, evenwichtige smaak met zoete tonen
  • Uniek zet- en verpakkingssysteem garandeert een aroma van hoge kwaliteit
  • Een zorgvuldige selectie van UTZ-gecertificeerde bonen
  • Een ruime keuze aan heerlijke koffievariaties met L'OR PROMESSO MILC

ULTIEME BELEVING

Personalisatie op zijn best

Ontdek de verschillende mogelijkheden om uw persoonlijke koffiecreatie te maken. Pas de sterkte van de koffie aan en voeg melk en melkschuim naar eigen smaak toe. Creëer uw eigen favoriete L'OR PROMESSO koffie en sla uw perfecte koffie in het geheugen op. Geheugenfunctie om de smaakvoorkeur van 25 collega's en klanten op te slaan. 

Absolute winnaar in design

L'OR PROMESSO is de winnaar van de prestigieuze Red Dot Design Award in 2016. Het prachtige en intuïtieve design van de machine wordt ook beter gewaardeerd in vergelijking met espressomachines met bonen.

reddotlogo.png

ULTIEM GEMAK

Geniet van gemak in ultieme vorm

Geniet van maximale beschikbaarheid dankzij de eenvoudig te bedienen, bij te vullen en schoon te maken machine. Een stap voor stap instructie via het display. Het verwisselen van een pak kost minder dan 1 minuut tijd en maar 7 minuten schoonmaaktijd per week. 

ULTIEME BUSINESS SENSE

L'OR PROMESSO biedt de optimale koffieoplossing voor uw bedrijf

Hotels

Kantoor

Zorg

Verhoog uw standaard

L'OR  Promesso biedt de optimale koffieoplossing voor uw bedrijf. De blend is gemaakt van koffie van duurzame productiemethoden en is UTZ-gecertificeerd. L'OR werkt samen met UTZ om duurzame koffie te bevorderen. Onze doelstelling is om de leefomstandigheden van boeren, arbeiders en hun families te verbeteren en we zetten ons in voor het behoud van de natuur en het beschermen van het milieu. 

utz-logo.png

L'OR PROMESSO bij u op kantoor

Benieuwd wat L'OR PROMESSO voor uw bedrijf kan betekenen? 

Ontdek de mogelijkheden