Pickwick Slow Tea

eindeloos genieten divider

Slow Tea

Slow Tea is speciaal ontwikkeld voor de momenten die niet lang genoeg kunnen duren. De ultieme genietmomenten die je zo lang mogelijk wilt vasthouden. Daar past een thee bij om eindeloos van te genieten. 

Eindeloos genieten

Het Pickwick Slow Tea assortiment bestaat uit vier spannende melanges van thee, kruiden en stukjes fruit en vier pure klassieke melanges. De extra lange theeblaadjes zorgen voor een langzame extractie en een delicate, volle smaak. 

Waarom Slow Tea

Laat je verrassen

  • Acht smaakexplosies om eindeloos van te genieten
  • Transparante theeverpakking voor zichtbare theekwaliteit
  • Extra lange theeblaadjes
  • 100% natuurlijk
  • Exclusief voor Out of Home
slow tea assortiment endless enjoyment

Maak het genietmoment compleet

Met het Slow Tea assortiment

De theebeleving begint met een mooie presentatie. Kies je voor een stijlvolle theekist of een mooie tray? Verras jouw gasten met Slow Tea in een speciaal glas en met een porseleinen theeschotel. 

Het Slow Tea Assortiment

Slow Tea Recepten

Varieer met thee

Zin in iets anders? Pickwick thee is ook heerlijk als ice(d) tea. Probeer één van de ice(d) tea recepten zoals de Ginger Green Paradise variant.

Tip! Doe eerst de theezakjes in de kan voor je het hete water toevoegt. Dit zorgt voor een betere extractie.  

Meer recepten

Duurzame thee

Pickwick geeft niet alleen om de kwaliteit van de thee, maar ook om de boeren die de thee verbouwen en de planeet die we samen delen. Daarom is Pickwick aangesloten bij de organisatie Ethical Tea Partnership. Deze organisatie houdt toezicht op de werk- en leefomstandigheden van de mensen die wereldwijd in de theeproductie werken.

Meer weten over duurzaamheid?

Ontdek meer van Pickwick