Pickwick Slow Tea

eindeloos genieten divider
slow tea about content spacer

SLOW TEA

Slow Tea is speciaal ontwikkeld voor de momenten die niet lang genoeg kunnen duren. De ultieme genietmomenten die u zo lang mogelijk wilt vasthouden. Daar past een thee bij om eindeloos van te genieten. 

slow tea two halve genieten content spacer

EINDELOOS GENIETEN

Het Pickwick Slow Tea assortiment bestaat uit vier spannende melanges van thee, kruiden en stukjes fruit en vier pure klassieke melanges. De extra lange theeblaadjes zorgen voor een langzame extractie en een delicate, volle smaak. 

slow tea recept content

Varieer met thee

SLOW TEA RECEPTEN

Zin in iets anders? Pickwick thee is ook heerlijk als ice(d) tea. Probeer één van de ice(d) tea recepten zoals de Ginger Green Paradise variant.

Tip! Doe eerst de theezakjes in de kan voor u het hete water toevoegt. Dit zorgt voor een betere extractie.  

meer recepten

WAAROM SLOW TEA

  • Acht smaakexplosies om eindeloos van te genieten
  • Transparante theeverpakking voor zichtbare theekwaliteit
  • Extra lange theeblaadjes
  • 100% natuurlijk
  • Exclusief voor Out of Home
slow tea assortiment endless enjoyment

MAAK HET GENIETMOMENT COMPLEET

Met het Slow Tea assortiment

De theebeleving begint met een mooie presentatie. Kiest u voor een stijlvolle theekist of een mooie tray? Verras uw gasten met Slow Tea in een speciaal glas en met een porseleinen theeschotel. 

ethical tea partnership logo

DUURZAME THEE

Pickwick geeft niet alleen om de kwaliteit van de thee, maar ook om de boeren die de thee verbouwen en de planeet die we samen delen. Daarom is Pickwick aangesloten bij de organisatie Ethical Tea Partnership. Deze organisatie houdt toezicht op de werk- en leefomstandigheden van de mensen die wereldwijd in de theeproductie werken.

Ontdek meer van Pickwick

MEER RENDEMENT UIT UW KOFFIE OF THEE?

Wij vertellen u graag hoe u het maximale uit uw kopje koffie en thee kunt halen. Download het e-book en ontvang praktische tips en tricks voor u als horecaondernemer.

Download gratis e-book