De ultieme variatie

Met L'OR Lucente PRO kun jij jouw gasten en collega's laten genieten van de beste koffie. De speciaal ontwikkelde capsules bewaren de aroma's beter dan voorheen, en bieden daardoor een intense smaak.

LUNGO ELEGANTE is een feest van finesse die zijn weerklank vindt in het aroma van cederhout, een vleugje verse amandelen en een bloemig boeket.

 

LUNGO ESTREMO, een gedurfde melange, is een mystieke rit door het verleidelijke aroma van donker gebrande espresso, verrijkt met kruidige tonen om een krachtige en volle koffie-ervaring te realiseren, geïnspireerd door extremen.

 

Het rijke, zoete aroma van DECAFFEINATO is slechts de ouverture van deze elegante espresso, gekenmerkt door noten van cacao en een hint van wilde bessen, voor een buitengewone espresso ervaring.

RISTRETTO is gemaakt van hoogwaardige Arabica-bonen,
afkomstig uit Brazilië, Indonesië, Kenia en Colombia. Aldaar groeit deze bonensoort op koele, hooggelegen plekken voor een rijke en aromatische smaak. Dankzij de donkere branding is de Ristretto een intens krachtige blend.

LUNGO PROFONDO combineert verrassende noten van geroosterde amandelen en zoethout om een zeer diepe aromatische magie te creëren.


FORZA is een solide espresso koffie die zijn kracht ontleent aan Arabica bonen van hoge kwaliteit. Deze melange heeft een
complex aroma met een vleugje van eik, noten en kruiden.