De Nederlandse koffiecultuur heeft een metamorfose ondergaan. Koffieliefhebbers zijn steeds meer gewend geraakt aan hoge kwaliteit en veel variatie. In de koffiebar, thuis en ook op het werk. Daarom brengt Jacobs Douwe Egberts Professional het koffiebargevoel naar de werkvloer met D.E Coffee Kitchen.

The greatest coffee for the greatest minds

D.E Coffee Kitchen

Mensen willen zich op hun gemak voelen op het werk. De werkvloer is steeds meer een inspirerende omgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, comfort en creativiteit. Een koffiecorner is daar een belangrijk onderdeel van. Dáár ontstaan de informele gesprekken en spontane momenten. D.E Coffee Kitchen is een inspirerende, luxe koffiecorner op het werk. Fullservice, 24/7 en zonder investering.

Iedereen is een barista

In de D.E Coffee Kitchen zijn medewerkers en gasten zelf de barista. Iedereen kan eenvoudig de lekkerste koffiespecialiteiten samenstellen, bereiden, aankleden en afrekenen zoals in een koffiebar. Vers bereid met versgemalen espressobonen en echte melk.

Klassiekers

Verleidingen

Lekker koud

Exclusieve espressoblends

Speciaal gebrand voor D.E Coffee Kitchen

Een luxe koffiecorner verdient exclusieve blends. Elke espressoblend is gemaakt van 100% Arabica bonen en is UTZ gecertificeerd. Ze vinden allemaal hun oorsprong in Zuid-Amerika. Smooth Roast is mild en zacht, Iconic Blend is evenwichtig en rond en Intense Black juist intens en krachtig. Iedereen kan zijn of haar favoriete blend kiezen voor een heerlijke cappuccino, espresso of andere koffievariatie.

Het hart van D.E Coffee Kitchen

D.E Barista professional espressomachine

De D.E Barista Professional espressomachine is speciaal ontwikkeld voor D.E Coffee Kitchen. De kwaliteit en veiligheid van de D.E Barista Professional monitoren we via een continue GPRS verbinding. Je kiest immers voor zekerheid en gemak. Iedereen is barista met dit eenvoudig te bedienen espressoapparaat. De mogelijkheden van deze espressomachine zijn eindeloos dankzij de drie espressoblends, verse melkopties, koude en warme bereidingen en siropen.

Altijd fullservice

Geen gedoe, geen investering

Je hebt de locatie en de koffieliefhebbers, wij brengen het ultieme koffiebargevoel. Jacobs Douwe Egberts Professional plaatst de D.E Coffee Kitchen bij je op locatie en neemt vanaf dat moment de volledige verantwoordelijkheid voor jouw koffiecorner. Schoonmaak, onderhoud en bijvullen: D.E Coffee Kitchen is een fullservice concept. Je hebt 24/7 een luxe koffiecorner maar nooit zorgen. Nog meer goed nieuws: zonder enige investering!

Simpele bediening

De lekkerste koffie in 4 stappen

Het touchscreen van de espressomachine begeleidt medewerkers en gasten eenvoudig door de keuzeopties. In slechts vier stappen geniet iedereen van de lekkerste koffie. De espressomachine is trouwens geschikt voor open en gesloten betaalsystemen.

Welke D.E Coffee Kitchen wilt u?

Espresso Equipment
Barista ONE


Coffee menu
Hot
 

Blends
2 Blends

Cups
S, M, L

Size
120 x 75 x 200

Espresso Equipment
Barista PRO


Coffee menu
Hot + Cold
  

Blends
3 Blends

Cups
S, M, L

Size
216 x 120 x 247

  

Espresso Equipment
Barista PRO


Coffee menu
Hot + Cold
  

Blends
3 Blends

Cups
S, M, L

Size
480 x 240 x 257

Uitproberen? Laat uw gegevens hier achter:

Liever zelf regelen?

Vind de beste koffiemachine voor uw situatie

Ook voor degenen die liever zelf alles regelen, heeft Jacobs Douwe Egberts oplossingen. Met de online keuzehulp helpen wij u graag de juiste koffiemachine kiezen. In slechts enkele stappen selecteren wij de best passende koffiemachines voor u.