Een koffiemachine veel werk?

Met deze vier tips bespaart u tijd en geld

Voor zowel de reiniging als de schoonmaak en bevoorrading van uw professionele koffiemachine zijn talloze oplossingen te bedenken. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. Met deze vier praktische tips komt u al een heel eind.

1. Slimme keuzes binnen uw koffiecorner

Binnen uw koffiecorner kan u op kosten besparen door slimmere keuzes te maken. Kies bijvoorbeeld voor de D.E. herbruikbare beker om uw bekerkosten tot 75% te verminderen.

De D.E. herbruikbare beker stimuleert hergebruik door de teksten op de voorkant van de beker (‘Houd mij vast’, ‘Blijf je bij me?’, ‘Ik hoor bij jou’, en ‘Wij zijn ’n setje’). Ook de achterzijde moedigt hergebruik aan. Zo kunt u daar uw naam schrijven en uw favoriete drankje aankruisen.

2. Zelfreinigende koffiemachines

Heel wat koffiemachines van vandaag de dag zijn volledig automatisch. Dit betekent dat ze niet alleen in een handomdraai een verse kop koffie voor u verzorgen, maar dat ze zichzelf ook kunnen reinigen en onderhouden. Zo heeft u er geen omkijken meer naar. Wist u dat u ook met de keuze voor een koffiesoort veel tijd kunt besparen? Zo laat vloeibare koffie of oploskoffie geen koffieresidu achter, waardoor u minder afval overhoudt.

3. Uitbesteding van schoonmaak en onderhoud

In sommige gevallen blijkt het uitbesteden van de schoonmaak en onderhoud de beste oplossing. Wanneer u de kosten voor uitbesteding op een rijtje zet, houd dan rekening met een aantal factoren. Zoals de gebruiksvriendelijkheid van de koffiemachine, de omvang van uw organisatie en de kostprijs van het uitbesteden. Laat u vrijblijvend adviseren door uw accountmanager.

4. Niet meer nadenken over bestellingen en leveringen

Een vierde tijdbesparende factor is de bevoorrading van het apparaat. Via Douwe Egberts kunt u voor drie manieren van bevoorrading kiezen:

  • Via de webshop: bestel uw voorraad zelf snel online

  • Via een route verkoper: laat u voorraad periodiek tot aan het keukenkastje leveren

  • Via een van onze partners: laat uw koffie direct leveren samen met al uw andere boodschappen en benodigdheden via onze partners.