Jouw zakelijke koffieleverancier

Jacobs Douwe Egberts Professional is jouw vertrouwde koffieleverancier in de
horeca en het bedrijfsleven. Ontdek hoe wij je kunnen ontzorgen in jouw
volledige koffievoorziening.

Ik wil meer informatie

Koffieleverancier voor horeca en bedrijven


Een goede kop koffie is zowel in de horeca als op de werkvloer onmisbaar. Bij ons kun je terecht voor al jouw benodigdheden om de perfecte coffeecorner samen te stellen. Als leverancier hebben wij een breed scala aan assortiment. Van professionele koffiemachines en verse koffiebonen tot aan herbruikbare koffiebekers en thee.

Wil je nooit zonder koffie zitten? Met onze MyComfort service hoef je nooit meer na te denken over de bestelling. Geen zorgen, wij bezorgen bij elke locatie in Nederland. Zo heb jij altijd overal koffie en kun jij je richten op de orde van de dag!

De perfecte koffiemachine

Een goede koffiemachine is onmisbaar om de lekkerste kop koffie te zetten. Bekijk hieronder een selectie van populaire koffiemachines, of ga naar het volledige overzicht met koffieautomaten. Wil je een passend advies voor jouw situatie? Onze experts staan je graag te woord!

Aantal medewerkers:
<10 10 - 30 30 - 50 50 - 100

 

Verantwoord van boon
tot kop

Verduurzamen door de gehele keten.

Benieuwd hoe wij dat doen? Bekijk de infographic.
Bekijk meer

Verse koffie en thee

Geniet van de vertrouwde smaak van Jacobs Douwe Egberts koffie en Pickwick thee. Je hebt ruime keuze uit verschillende koffiemelanges, bijvoorbeeld van de merken Douwe Egberts en Piazza D’Oro.

Espressobonen

De juiste koffiebonen zijn onmisbaar om de perfecte kop koffie te zetten. Wil je een passend advies voor jouw situatie? Onze experts staan je graag te woord.

Cafitesse

Geniet van de vertrouwde smaak van Jacobs Douwe Egberts koffie. Koffiezetten met Cafitesse is heel makkelijk en dankzij de verschillende melanges zeer veelzijdig. Probeer bijvoorbeeld eens onze Cafitesse Golden Roast.

Thee

Wij begrijpen als geen ander hoe waardevol de dagelijkse theemomenten in jouw bedrijf kunnen zijn. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan smaken en melanges voor ieder moment.

De beste service 

Jouw keuze voor kwaliteit stopt niet bij de keuze voor de juiste koffiemachine en koffiebonen. Een kopje koffie is natuurlijk niet compleet zonder een koffiekoekje, suikersticks en koffiemelk. Van het stijlvolle Piazza D’oro servies tot alle benodigdheden voor een versie koffie to go. Als zakelijke klant van Douwe Egberts bestel je deze bijproducten eenvoudig online.

Bekijk alle accessoires

Kom langs in ons Experience Center

Wil je graag ‘proeven’ van ons aanbod voor je overgaat tot aanschaf? Kom dan samen met jouw collega's langs in ons Experience Center. Ontdek de wereld van koffie en thee in het Jacobs Douwe Egberts Experience Center in Utrecht en ervaar zelf welke koffie-oplossing het beste bij jouw organisatie past.