Koffiezetapparaat voor bedrijven

Zakelijk of thuis; Jacobs Douwe Egberts
heeft voor u altijd het juiste koffiezetapparaat.

Wij van Jacobs Douwe Egberts Professional verzorgen koffie- en theeconcepten voor elk type bedrijf in de zakelijke markt. Bent u eigenaar van een bedrijf, dan vindt u hier meer informatie over koffiezetapparaten voor op de zaak.

Zakelijke koffiezetapparaten

Voorbeelden van diverse zakelijke koffiemachines

Cafitesse Excellence Compact Black

5-20 medewerkers & gasten
3 variatiemogelijkheden
15 sec/kopje

Schaerer Coffee Joy

5-10 medewerkers & gasten
6 variatiemogelijkheden
35 sec/kopje

Cafitesse Excellence Compact Touch

10-25 medewerkers & gasten
7 variatiemogelijkheden
16 sec/kopje

Op zoek naar een koffiezetapparaat voor uw bedrijf?

In een bedrijf met meer dan vijf medewerkers is een zakelijk koffiezetapparaat aan te raden. Afhankelijk van uw behoefte, kunt u bij onze koffieapparaten tevens een servicecontract afsluiten voor reinigen, bijvullen en onderhoud. Wilt u een koffiezetapparaat kopen of huren? Dit is beide mogelijk. Kom meer te weten over het huren van een koffiemachine.

Professionele koffiezetapparaten voor iedere situatie

Gaat u voor het gemak van een instant koffiemachine? Of kiest u liever voor een handmatige zetmethode met een pistonmachine? Wat uw situatie ook is, Douwe Egberts heeft een professioneel koffiezetapparaat wat bij u past. Probeer geheel vrijblijvend onze koffieapparaten samen met uw collega’s uit in ons Experience Center. Wilt u direct contact met één van onze experts? Neem dan contact met ons op

Heeft u al een koffieapparaat binnen uw bedrijf? In onze webshop vindt u aanverwante artikelen zoals koffie, thee, servies, accessoires en onderhoudsartikelen.

Naar de webshop