Restaurantketen De Beren en JDE Professional gaan nauwe samenwerking aan vanaf oktober 2018

De Beren bestaat inmiddels uit 31 restaurants en 18 bezorgrestaurants verspreid over Nederland. In al deze locaties kunnen gasten straks genieten van Douwe Egberts Espresso en Pickwick Slow Tea.

Advies & opleiding

Naast dat in de restaurants de warme dranken van Douwe Egberts en Pickwick te drinken zullen zijn, zal JDE Professional De Beren ook adviseren op welke manier er meer rendement uit de koffie en thee gehaald kan worden. Zo zal het personeel intensief getraind worden, zal de focus liggen op kennisoverdracht en zal de koffiebrander De Beren helpen bij het aantrekken van nieuwe gasten. Ook zal JDE De Beren ondersteunen een optimalisatieslag te maken in de warme dranken categorie.

Van eetcafé naar horecaketen

Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is na meer dan 30 jaar uitgegroeid tot een grote horecaketen waar iedereen zich thuis voelt. De groei is niet alleen te danken aan het gezellige en informele karakter van de vestigingen, maar ook in de kwaliteit en versheid van de producten. De Beren wil blijven groeien en zich verder uitbreiden over het land. “Intussen kunnen we ons meten met elk willekeurig restaurant, behoudens zaken met sterren of bib gourmands.”, aldus Ad Schaap, eigenaar van De Beren restaurants, “terwijl onze prijsstelling wel lager is."

Toegevoegde waarde

“Wij zijn zeer verheugd dat we samen met De Beren deze weg mogen inslaan”, aldus Sander van der Linden, marketing director Jacobs Douwe Egberts Professional Benelux. “Met onze kennis en inzichten van eindgebruikers bieden we ondernemers toegevoegde waarde en bouwen wij concepten voor en samen met de klant”.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor úw horecaonderneming? Lees hier alles over onze koffiemachines voor de horeca en bekijk onze machines.

"Met de kennis van Douwe Egberts over koffie en thee,
en over het activeren van de consument in de buitenshuis
markt, bouwen we aan het steeds beter bedienen
van onze klant."

Aldus Ad Schaap, eigenaar van De Beren restaurants