Douwe Egberts Market:

Ontmoetingsplaats waar ondernemers elkaar inspireren

Utrecht, 7 januari 2019 – Geïnspireerd door de wereldwijde Foodmarkets brengt Douwe Egberts ondernemers en partners bij elkaar op de Douwe Egberts Market tijdens de Horecava. Een plek om elkaar te ontmoeten en samen te genieten van verrassende en inspirerende combinaties van heerlijke koffie en thee met food.


Latte Art

Zo toont Nederlands kampioene Latte Art Anouk Rodenburg de fijne kneepjes van het vak en schenkt haar cappuccino’s uit in ijshoorntjes met Belgische chocolade. Smaakpapillen worden geprikkeld met koffie en kaas food pairing, die zoet, zout, bitter, zuur én umami bijeen brengt. Ook is de sensatie te ervaren van cold brew ice tea die in 12 uur koeltijd op smaak is gebracht in een combinatie van frisse Pickwick blends met kruiden en fruit. 


Sustainability Spot

De thema’s vitaliteit en duurzaamheid krijgen extra aandacht op de Douwe Egberts Market. Op de shakefiets kan men zelf een koffiesmoothie mixen met verantwoorde ingrediënten zoals espresso, banaan en cacao.

Bij de Sustainability Spot vinden ondernemers elkaar bij de circulaire bar. Sander van der Linden, Marketing Director JDE Professional: “Hoe kunnen we de koffieketen gezamenlijk verder verduurzamen: daarover delen we onze ideeën en leren we ook graag van partners en andere ondernemers. Onze Douwe Egberts Market is niet alleen een plek om te proeven en genieten, maar ook om elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan over relevante thema’s.”

De Horecava vindt deze week plaats tot en met 10 januari in de RAI Amsterdam.