Onze maatregelen & prioriteiten

Onze prioriteiten

Als JDE doen we er alles aan straks weer met elkaar een kop koffie te kunnen drinken. Want koffie verbindt en helpt juist op deze momenten om mensen samen te brengen. We informeren u graag over onze prioriteiten de komende tijd:

icon-1.png Maatregelen om verdere verspreiding van Covid-19 te voorkomen

Om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen volgen wij de richtlijnen vanuit het RIVM en hebben wij een aantal maatregelen doorgevoerd:

  • Onze operators en technici werken alleen als de anderhalve meter maatregel gehandhaafd kan worden.
  • Zij dragen voor uw en onze veiligheid een geel hesje om de anderhalve meter afstand te benadrukken.
  • Onze routeverkopers leveren net als onze leveringspartners Van Vliet en PostNL enkel nog tot aan de entree.

Om u goed voor te bereiden op het nieuwe normaal hebben wij een hygiëne protocol (link hygiëne tekst) opgesteld om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen. Graag willen wij u vragen dit actief toe te passen in uw situatie.

icon-2.png Prioriteit aan onze klanten in vitale sectoren

De Rijksoverheid heeft een tweetal lijsten opgesteld: één met cruciale beroepen en één met vitale processen. De twee lijsten geven inzicht in welke beroepen Nederland draaiende houden ten tijde van de huidige coronacrisis. Waar wij genoodzaakt zijn om keuzes te moeten maken in onze dienstverlening zullen wij de vitale sectoren en bedrijven die cruciale beroepen & vitale processen bieden prioriteit geven.

icon-3.png  Voorbereiding van een herstart in het ‘nieuwe normaal’

Het is onze prioriteit om u te helpen met de voorbereidingen van het herstarten of aanpassen van uw bedrijf in het ‘nieuwe normaal’. Op de pagina’s onder ‘toepassen van de maatregelen’ vindt u een compleet overzicht van alle tips en materialen die wij kunnen leveren om uw organisatie in te richten op deze nieuwe situatie.  Daarnaast staan wij tot uw beschikking voor het beantwoorden van vragen. Wij helpen u graag!

icon-4.png Verbinding tussen mensen realiseren #metelkaar

Samen met u gaan we bouwen aan nieuwe momenten van samenzijn, zij het met nieuwe spelregels. Want koffie brengt al sinds jaar en dag mensen samen en zal dat blijven doen.

Wij helpen u middels dit platform en de bijbehorende ondersteuning aan alle informatie en materialen die nodig zijn om in deze nieuwe situatie op een veilige manier, samen van een kop koffie of thee te kunnen drinken.

Gevolgen Corona-preventie voor onze dienstverlening

De huidige situatie als gevolg van de verspreiding van het Coronavirus is enorm ingrijpend voor uw en onze bedrijfsvoering. Wij doen er alles aan om onder deze omstandigheden onze diensten zo goed mogelijk voort te zetten en ons aan te passen waar mogelijk. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM strikt op om daarmee onze klanten, leveranciers en medewerkers zo goed mogelijk te beschermen. Ook werken wij mee met de aanpak van onze klanten en leveranciers. Zo kunnen we gezamenlijk ervoor zorgen dat de impact van dit virus zoveel mogelijk wordt beperkt.

 

Welke aanpassingen zijn er?

Levering tot aan uw entree:
Onze routeverkopers leveren tijdelijk enkel tot aan uw entree om zo het aantal contactmomenten tot het minimum te beperken. Dit geldt ook voor onze leveringspartners Van Vliet en Post NL.
Dit betekent dat er tijdelijk iemand binnen uw organisatie op locatie aanwezig moet zijn om de levering in ontvangst te nemen. Deze maatregel gaat tenminste in tot en met 1 juli.
Belangrijk: Gezien de omstandigheden kan de pakbon mogelijk niet afgetekend worden maar leveren wij wel uit. Mocht u hier niet mee akkoord gaan, kunt u contact opnemen met uw accountmanager.

Vertraagde levertijden:
Mogelijk is de levertijd van uw bestelling via de webshop of telesales 1 of 2 dagen langer dan u van ons gewend bent. Dit heeft te maken met enorme drukte bij onze partners. Wij vragen u om begrip voor de ontstane situatie.

Mocht u overige vragen hebben dan kunt u contact opnemen via mail klantenservice@jdecoffee.com  


Wij wensen u, uw medewerkers en uw organisatie succes toe de komende tijd.