Barista koffiemachine

Ben je op zoek naar een professionele barista koffiemachine? Met een barista machine heb je de volledige controle over de smaak van de koffie. De pistonmachines van Douwe Egberts bieden uitkomst voor elke situatie. Ontdek het perfecte barista apparaat voor jouw restaurant of horecagelegenheid. Zo schenk je als koffiespecialist, koffie waar jouw gasten voor terugkomen.

Waarom kiezen voor een barista machine?

In de horeca wordt veel gebruik gemaakt van halfautomatische koffiemachines. Hiermee heeft de barista volledige controle over het zetproces van de koffie. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van de perfecte melkschuimlaag met behulp van een ingebouwde boiler. Zo voorzie je jouw gasten van de perfecte cappuccino of latte macchiato. Met een manuele espressomachine ben je als barista helemaal vrij om je gasten een uniek kopje koffie te schenken. Een barista koffiezetapparaat is voor alle liefhebbers, dus ook voor de barista’s die op kantoor werken.

Wat is een Barista?

Een barista is een echte koffiespecialist die met een uitgebreide kennis, het perfecte kopje koffie serveert. Het woord barista is Italiaans voor barkeeper. In Italië is een barista iemand die allerlei drankjes serveert, maar hier gebruiken we het dus als benaming voor professionele koffie experts. Een echte barista heeft onder andere kennis over de verschillende koffiesoorten, het brandingsproces, het onderhoud van een espressomachine en natuurlijk hoe je de lekkerste koffies zet.

Zelf barista koffie maken? 

Met een barista koffiemachine kun je alle koffiesoorten maken die je wenst. Wij helpen je graag met inspiratie voor nieuwe recepten. Bekijk hier onze pagina voor heerlijke, vernieuwende, koffierecepten:

Keuzehulp: welke barista machine past bij mijn onderneming?

Met een barista koffiemachine of pistonmachine geef je een unieke koffie ervaring aan jouw gasten. De keuze voor de juiste machine hangt onder andere af van het aantal gasten dat je dagelijks van verse koffie wilt voorzien.

Klein kantoor met een echte koffieliefhebber? Bekijk dan de Astoria Core met 1 piston. Ideaal bij maximaal 75 kopjes koffie per dag. Liever twee kopjes tegelijk zetten? Bekijk dan onze Astoria Core 600, die beschikt twee zetgroepen en is geschikt voor 150 dranken per dag. Serveer je meer dan 150 dranken, dan sluit de La Marzocco Linea meer aan op jouw behoefte. Wil je liever geadviseerd worden over de juiste keuze? Vraag dan vrijblijvend advies aan, één van onze specialisten geeft je binnen 24 uur advies op maat.

De 3 beste koffiemachines voor barista’s

Astoria Core 600 2-groeps

Espresso koffie
Met verse koffiebonen voor de complete koffiebeleving

Gemiddeld aantal gasten
11 variatiemogelijkheden
30 sec/kopje


Schoonmaaktijd
42 minuten per week

La Marzocco Linea

Espresso koffie
Met verse koffiebonen voor de complete koffiebeleving

Groot aantal gasten
11 variatiemogelijkheden
30 sec/kop


Schoonmaaktijd
42 minuten per week

Schaerer Coffee Art Plus Touch

Espresso koffie
Met verse koffiebonen voor de complete koffiebeleving

40-50 gasten
8 variatiemogelijkheden
30 sec/kopje

Schoonmaaktijd
42 minuten per week

Wil je een barista koffiemachine kopen?

Op onze koffieautomaten pagina vind je een volledig overzicht van al onze machines. Wil je samen met jouw collega’s onze koffiemachines eerst testen? Kom dan langs in ons Experience Center. Hier test je geheel gratis onze koffiemachines en ontvang je vrijblijvend advies van ons. Het is ook mogelijk om direct in contact te komen met een van onze adviseurs.

 

Vraag vrijblijvend advies aan

Wij nemen binnen één werkdag vrijblijvend contact met je op