Barista koffiemachine

Bent u op zoek naar een barista koffiemachine? Ontdek de perfecte machine voor uw restaurant of horecagelegenheid. Wilt u zelf de perfecte barista machine ontdekken? Bezoek dan samen met uw collega’s ons experience center en ontdek wat de mogelijkheden zijn!

DE 3 POPULAIRSTE MACHINES VOOR BARISTA'S

Astoria Core 600 2-groeps

Espresso koffie
Met verse koffiebonen voor de complete koffiebeleving

Gemiddeld aantal gasten
11 variatiemogelijkheden
30 sec/kopje


Schoonmaaktijd
42 minuten per week

› Bekijk koffiemachine

La Marzocco Linea

Espresso koffie
Met verse koffiebonen voor de complete koffiebeleving

Groot aantal gasten
11 variatiemogelijkheden
30 sec/kop


Schoonmaaktijd
42 minuten per week

› Bekijk koffiemachine

Schaerer Coffee Art Plus Touch

Espresso koffie
Met verse koffiebonen voor de complete koffiebeleving

40-50 gasten
8 variatiemogelijkheden
30 sec/kopje


Schoonmaaktijd
42 minuten per week

› Bekijk koffiemachine

 

 

Speciaal voor horecaondernemers

5 tips voor meer omzet

Een kopje koffie of thee is in de horeca de gewoonste zaak van de wereld. Maar het verdienpotentieel is vaak groter dan de meeste ondernemers denken. Koffie en thee kunnen namelijk flink wat opleveren, als ze op de juiste manier worden geserveerd. Haal het maximale uit uw kopje koffie en thee met deze vijf praktische tips.

Bekijk de vijf tips

Wat is een barista?

Een barista; we horen deze term de laatste tijd steeds vaker voorbijkomen. Maar wat is een Barista eigenlijk? In Italië betekent ‘barista’ een barkeeper die naast koffie ook andere dranken serveert. In overige landen staat een barista bekend als een echte koffiespecialist die de perfecte kop koffie, cappuccino of espresso kan serveren. Voor een verse kop barista koffie komen gasten immers graag terug!

Wij geven u inspiratie voor de 3 bekendste latte art figuren.

Welke barista koffiemachine moet ik kiezen?

Met een barista koffiemachine of pistonmachine geeft u een echte barista ervaring aan uw gasten mee. De keuze voor de juiste machine hangt onder andere af van het aantal gasten dat u dagelijks van verse koffie wilt voorzien. Zo beschikt onze Astoria Core 600 over twee zetgroepen en is geschikt voor 150 dranken per dag. Indien u dagelijks meer dan 150 dranken serveert, sluit de La Marzocco Linea meer op uw behoefte aan. Neem contact op met één van onze specialisten voor het juiste advies.

Barista koffiemachine voor in de horeca

In de horeca wordt veel gebruik gemaakt van een halfautomatische koffiemachine. Hiermee heeft de barista volledige controle over het zetproces van de koffie. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van de perfecte melkschuimlaag met behulp van een ingebouwde boiler. Zo voorziet u uw gasten van alle verse koffiesoorten die u wenst

 

Zelf barista koffie maken?

Met een barista koffiemachine kunt u alle koffiesoorten maken die u wenst. Zo zet u bijvoorbeeld een verse cappuccino of latte macchiato door gebruik te maken van het stoompijpje. Wij helpen u graag met inspiratie voor nieuwe recepten. Bekijk hier onze pagina voor heerlijke, vernieuwende, koffierecepten.

 

Wilt u een barista koffiemachine kopen?

Op onze koffiemachines pagina vindt u een volledig overzicht van al onze machines. Wilt u samen met uw collega’s onze koffiemachines eerst testen? Kom dan langs in ons Experience Center. Hier test u geheel gratis onze koffiemachines en ontvangt u vrijblijvend advies van ons. Het is ook mogelijk om direct in contact te komen met een van onze adviseurs.

Vraag vrijblijvend advies aan

Wij nemen binnen één werkdag vrijblijvend contact met u op

Aanhef *